Valid

Valid biedt u een breed portfolio van diensten die elkaar versterken. Een portfolio waarmee we u in uw hele ICT-lifecycle van dienst kunnen zijn. In de PlanBuild én Run fase kunt u op ons rekenen. Met advies, realisatie en beheer.

Vanaf 1 april 2014 actief voor Valid als SharePoint Consultant. Intern gewerkt aan de realisatie van het nieuwe intranet MyValid. Verder actief in de werkgroep die de SharePoint Implementatie Methode verder uitwerkt.

Vanaf juli 2014 ingezet bij Valid klanten als SharePoint Functioneel Consultant.

De Valid klanten die bediend worden zijn Van Gansewinkel, Fujifilm, Fontys Hogescholen. Bij Fontys Hogeschool Communicatie (FHC) functioneel verantwoordelijk voor de Digitale Campus, de nieuwe op SharePoint 2013 gebaseerde, leeromgeving voor docenten én studenten. Bij Fontys Hogeschool Sociale Studies meegewerkt aan de migratie van de content van de SharePoint 2007 portal naar de nieuwe.

PuntSpeciaal is een overkoepelende organisatie in Nijmegen waaronder een 6-tal scholen voor speciaal onderwijs vallen. Namens Valid verzorgen wij het functioneel beheer van de SharePoint 2010 portalen. In 2015 werd Raakpunt, het ouderportaal, compleet herbouwd in SharePoint Online nadat PuntSpeciaal de overstap maakte naar Office 365.