Over Collabor

Collabor is een eenmans IT bedrijf dat is gespecialiseerd in ontwerp, realisatie en onderhoud van intranet en extranet op basis van Microsoft SharePoint of WordPress. Toepassingen die erop gericht zijn mensen gemakkelijker te laten samenwerken en op die manier efficiëntie in de bedrijfsvoering te bereiken.

Collabor levert websites die dienen als intranet of extranet of als document beheersysteem. Dit type website is gebaseerd op webtechnologie van Microsoft. Daarnaast levert Collabor diensten op het gebied van websiteontwikkeling, websitebeheer en leveren wij advies over aanschaf van ICT middelen.

Collabor is inzetbaar als er al een SharePoint oplossing in huis is en u ondersteuning nodig heeft bij het uitbreiden of beheren er van.
Collabor kan u adviseren en begeleiden bij een migratie- of upgradeproject. Migraties van oudere versies van SharePoint naar nieuwere of naar SharePoint Online (onderdeel van Microsoft’s cloudoplossing Office 365) behoren tot de mogelijkheden.

Collabor kan u ook van dienst zijn als u ad-interim functionele SharePoint kennis nodig heeft. Wij hebben ervaring met alle versies van SharePoint.

Eigenaar Jos Albers heeft ruime ervaring in de IT Branche, sinds 1986 doorliep hij alle stadia van het vak: van programmeur tot informatieanalist, van auteur tot trainer, van projectleider tot consultant.

Na 12 jaar met alle versies van SharePoint gewerkt te hebben verwierf hij in 2015 de officiële Microsoft certificering

“Microsoft Office Specialist for SharePoint”

Kijk hier voor een overzicht van SharePoint projecten…

Kijk hier voor een overzicht van WordPress projecten…