Oplossingen

De dienstverlening van Collabor is gebaseerd op gehoste oplossingen. Dat betekent dat u geen hardware en software ‘in huis’ nodig hebt om van onze diensten gebruik te maken, anders dan een pc met internetverbinding. Gehoste oplossingen hebben als voordeel dat u zich bezig kunt houden met uw bedrijfsvoering zonder u zorgen te maken over beheer en onderhoud van de IT waarmee u die bedrijfsvoering realiseert.

Uw bedrijfsinformatie wordt centraal opgeslagen, dagelijks gebackupped en indien gewenst voorzien van SSL-beveiliging waardoor gegevens versleuteld worden verzonden.

Centrale opslag betekent dat u nooit meer op zoek hoeft naar uw gegevens op pc’s, netwerkschijven of losse media als cd’s of dvd’s. Die informatie staat bij elkaar op een beveiligde server, altijd op dezelfde plaats.
Centrale opslag betekent óók dat informatie niet meer heen en weer gemaild hoeft te worden waardoor er na verloop van tijd verschillende versies van gegevens gaan ontstaan.

SSL-beveiliging voorkomt dat uw kostbare bedrijfsinformatie wordt onderschept.

SharePoint hosting vindt plaats bij Microsoft, voor de overige oplossingen kiest Collabor voor Strato. Beide providers behoren tot de top aanbieders op hun gebied.

Lees meer over oplossingen gebaseerd op SharePoint

Lees meer over oplossingen gebaseerd op WordPress

Lees meer over de intranetoplossing voor sportverenigingen